Ajuntament de València

Fundació InnDEA València

http://inndeavalencia.com/

La Fundació InnDEA València és una entitat que promou l’Ajuntament de València amb l’objecte de recolzar i incentivar en la ciutat el desenvolupament mitjançant la innovació en els seus diversos vessants.

InnDEA València actua sobre el sistema empresarial, on promou la innovació en els sectors productius de la ciutat de València; sobre l’administració local, impulsant aplicacions d’innovació urbana per modernitzar els servicis municipals i oferir una resposta més àgil i eficaç al a ciutadania; i sobre la ciutat, convertint-la en un lloc habitable, sostenible i referent internacional. Totes les accions que es duen a terme des de la Fundació perseguixen impulsar el desenvolupament i la innovació urbana en benefici de la ciutadania per a millorar-ne la qualitat de vida.

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.